KEDAI ANDA BERMASALAH ? RESTO ANDA BERMASALAH ? HUBUNGI SEGERA CHEF OBIE

 

👇
Anda yg mempunyai isu ini sehingga tahun 2024 ?
- Berjaya buat sale tinggi setiap bulan tetapi profit terlalu sedikit.
- Tidak tahu menu dalam kedai mana yg perlu dilupuskan dan mana yg perlu dikekalkan
- Ingin memantapkan lagi menu sedia ada
- Ingin menjadikan menu pilihan sendiri sebagai menu pilihan pelanggan
- Ingin standardkan resepi menu sedia ada sesuai dengan harga jualan dan profit yg memuaskan
- Tidak tahu bagaimana utk tangani isu pembaziran dlm menu hidangan yg tidak disedari
- Ingin Kurangkan pekerja atau manpower tanpa mengganggu pengeluaran produktiviti
- Dan ....banyak lagi isu-isu yg berkaitan


Hola hola roger roger CHEF OBIE & Team untuk Research And Development ( R&D ) menu baru untuk kedai anda atau memantapkan lagi menu sedia ada untuk lebih standardize ber SOP ❤
👇
http://www.wasap.my/60172260719 Chef Obie ( Pengasas )
mgjconsultancyfile@gmail.com

p/s Fees / Yuran berpatutan dan ia bersesuaian dengan skala masalah yang sedang anda hadapi





Atau Anda perlukan perkhidmatan FOOD CONSULTANT Chef Obie
Yang BerSOP & Standardize ?

✅Food Testing
✅ Setup Central Kitchen
✅ Setup Restaurant
✅ Kiosk
✅ Gerai
✅ Food Delivery
✅ Catering
✅ Related F&B Bussines
👇

p/s Fees / Yuran berpatutan dan ia bersesuaian dengan skala masalah yang sedang anda hadapi







Jangan segan untuk hubungi pihak Chef Obie !!! Ramai telah berjaya dan memenuhi impannya , Anda bila lagi ?

👇

p/s Fees / Yuran berpatutan dan ia bersesuaian dengan skala masalah yang sedang anda hadapi


Comments

Popular posts from this blog

Berapa Jumlah Kos Yang DiPerlukan Untuk Membuka Sebuah Kedai Bahan Kek Dan Bakeri Tahun 2023 ? Chef Obie Malaysia Food Consultant

Jom Berniaga Nasi Ayam Gepuk Popular 2025

Nasi Arab Viral 2025: NASI MAQLUBAH SYRIA